Carlsson C25 Royale Mercedes SL65 AMG

Carlsson C25 Royale Mercedes SL65 AMG

Tunerul german Carlsson a lansat o noua versiune a programului lor de tuning C25 pentru modelul Mercedes SL65 AMG, program denumit acum Royale Super GT si care vine cu peste 70 de noi inovatii.

Fiind produs in doar 25 unitati, Carlsson C25 Royale Mercedes SL65 AMG vine cu o multime de modificari aero, mai ales in partea din spate care arata total diferit fata de modelul de serie. De asemenea, masina a fost supusa si unei 'curi de slabire', fiind acum mai usoara cu 180 kg multumita folosirii unei liste de componente din fibra de carbon, si are garda la sol mai joasa multumita unei noi suspensii C-Tronic.

Conform tunerului german, Carlsson C25 Royale Mercedes SL65 AMG a primit peste 40 motoare electrice, dar principalul element este reprezentat de motorul bi-turbo in 12 cilindri ce dezvolta 753 cai putere si un cuplu de 1,320 Nm (limitat la 1,150 Nm). Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.7 secunde, iar viteza de top este de 352 km/h.

La interior, Carlsson C25 Royale Mercedes SL65 AMG a primit tapiterie de piele, insertii din fibra de carbon si aluminiu si diverse accente in culorile exteriorului

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Carlsson C25 Royale Mercedes SL65 AMG este de 429,000 Euro fara taxe.

| de | Sursa: Carlsson

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?