Carlsson C25 Super GT: un SL special pentru China

Carlsson C25 Super GT: un SL special pentru China

De curand, casa de tuning germana Carlsson a fost achizitionata de compania chineza Zhongsheng Group Holdings, iar acum, nemtii s-au si apucat de treaba. Acestia au dat nastere unui pachet pentru Mercedes Benz SL dedicat doar pietei din China.

Kit-ul poarta denumirea de C25 Super GT, va fi produs in doar sapte exemplare si vine sa faca din roadster-ul german un model extrem de agresiv si sportiv.

Pentru inceput, Carlsson a inlocuit o serie de elemente de caroserie cu unele fabricate din fibra de carbon. Operatia a dus la micsorarea masei proprii a lui SL cu 180 de kilograme. In plus, germanii vin cu spoilere fata si spate noi, cu blocuri optice revizuite si cu un nou sistem de franare cu elemente compozite alaturi de suspensiile C-Tronic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din motive inca neprecizate, germanii nu au montat sub capota clasicul motor de 6.0 litri bi-turbo de 753 de cai, cu care modelul C25 Super GT ne obisnuise. Acestia au optat pentru un V8 de 450 de cai putere. Pentru cei care ravneau la un astfel de exemplar, trebuie sa stiti ca toate cele sapte unuitati au fost deja comandate.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?