Carlsson Mercedes CLS 63 AMG 2011

Carlsson Mercedes CLS 63 AMG 2011

Se pare ca majoritatea stirilor de azi vin din partea tunerilor ce isi anunta modelele ce vor debuta la Salonul Auto de la Geneva 2011.

Acesta este si cazul celor de la Carlsson care au publicat o serie de poze si detalii cu noul lor program de tuning pentru modelul Mercedes CLS 63 AMG 2011.

Incepand de la exterior, Carlsson Mercedes CLS 63 AMG 2011 a primit un kit aerodinamic discret ce include un nou spoiler fata fabricat din fibra de carbon, o buza pentru spoilerul fata RS, plus insertii din otel inoxidabil pentru grila fata, un spoiler spate restilizat, un nou sort spate ce integreaza si difuzorul, tevi de esapament ovale si o a treia lampa de frana.

De asemenea, Carlsson Mercedes CLS 63 AMG 2011 a primit si un set de jante de 20 inch din aliaj usor cu design double spoke, iar la interior tratamentul celor de la Carlsson implica materiale precum piele, Alcantara, fibra de carbon si lemn.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al performantelor, puterea motorului V8 Biturbo de 5.5 litri de sub capota modelului Mercedes CLS 63 AMG 2011 a fost crescuta la 600 cai putere (441 kw), dar va trebui sa asteptam pana cand masina va fi dezvaluita la Geneva pentru a afla valorile de performanta, precum acceleratia de la 0 la 100 km/h si viteza de top.

| de | Sursa: Carlsson

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?