Castigatorii Concursului de Eleganta Sinaia 2018

Sectiuni Relevante

Castigatorii Concursului de Eleganta Sinaia 2018

O tradiţie interbelică, cu primele ediţii organizate în anii 1934 şi 1935, precum şi eleganţa regală a Castelului Peleş sunt ingredientele unui eveniment care capătă o anvergură internaţională tot mai importantă – Concursul de Eleganţă Sinaia. A 8-a ediţie modernă a adus la Sinaia 28 de participanţi din 4 ţări, toate automobile de excepţie.

Marele câştigător, Mercedes 540k Cabriolet A Sindelfingen, prezentat de Ţiriac Collection după ce a strălucit şi la una din cele mai prestigioase evenimente de gen din lume, Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Categoria Antebelic Sedan a fost câștigată de un Fiat 520 din 1928, categoria Antebelic Cabriolet a fost câștigată de același Mercedes 540k Cabriolet A Sindelfingen, iar catgoria Fabricat în România a fost câștigată de o Dacia 1300 din 1970.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Premiul categoriei Postbelic Sedan a fost adjudecat de un Citroen 11 CV din 1947, iar categoria Postbelic Cabriolet a fost câștigată de un Ghia 450 SS. Un Ford Thunderbird din 1964 s-a impus în categoria Postbelic Coupe.

| de | Sursa: Foto: Dragos Savu

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?