Cel mai mare SUV din gama Mercedes-Benz are versiune AMG. Faceti cunostinta cu noul Mercedes-AMG GLS 63

Cel mai mare SUV din gama Mercedes-Benz are versiune AMG. Faceti cunostinta cu noul Mercedes-AMG GLS 63

Asa cum am mai spus și zilele trecute, gama Mercedes-AMG este una dintre cele mai generoase în ceea ce privește portofoliul. Indiferent că vorbim despre modele compacte, despre mașini de performanță sau despre SUV-uri, nemții au un răspuns pentru toate.

Iar cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, gama AMG a devenit și mai mare grație lansării lui Mercedes-AMG GLS 63 4Matic+.

Din modificările generoase pregătite de nemți nu puteau lipsi elementele noi de caroserie care transformă SUV-ul cu șapte locuri într-un semi-atlet. Același tratament a fost urmat și la interior, acolo unde clienții vor fi răsfățați cu scaune cu un sport lateral mai bun, cu un volan sport și cu o serie de elemente care să te ducă cu gândul la circuite și nu la drumurile până la grădiniță.

Sub capotă găsim un motor V8 de 4.0 litri cu 612 cai putere și 850 Nm. Resursele sunt suplimentate de un sistem mild-hybrid EQ Boost care oferă încă 22 de cai putere și 250 Nm doar în anumite situații de trafic.

Motorul este cuplat la o cutie automată cu 9 trepte și la un sistem de tracțiune integrală. De la 0 la 100 km/h, SUV-ul german va avea nevoie de 4.2 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Standard, nemții oferă suspensia penumatică AMG Ride Control+ și un sistem mai performant de frânare.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?