Cele mai bune reclame de la Super Bowl XLVIII

Cele mai bune reclame de la Super Bowl XLVIII

Super Bowl nu reprezinta doar finala campionatului de fotbal american, reprezinta o sarbatoare in cadrul caruia producatorii auto vin cu cele mai bune reclame. Desi anul acesta meciul nu s-a ridicat la asteptarile publicului, reclamele au fost si mai interesante ca in anii trecuti. Am trecut si noi in revista 10 dintre cele mai bune reclame vazute in dimineata zilei de luni.

1. Jaguar

Ei bine nu sunt un fan Jaguar, insa sunt un fan al actorilor britanici. Si cand pomenesti de eroii negativi precum Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston si Mark Strong pe mine m-ai convins.

2. Chevrolet

Spotul Chevrolet de anul acesta spune povestea de dragoste dintre un fermier, un camion (Silverado HD) si un taur. Cum se incheie, vedeti si voi mai jos.

3. Maserati

Da Maserati stie sa faca si reclame, nu doar masini. Probabil cel mai frumos spot al anului apartine producatorului italian care si-a promovat noua perla: Ghibli.

4. Volkswagen

Ca in fiecare an, Volkswagen a mizat pe reclame amuzante, uneori hilare. Anul acesta, inginerii germani au primit aripi pentru fiecare 100.000 de mile parcurse cu un model Volkswagen.

5. Kia

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Kia si-a unit fortele cu Laurence Fishburne, celebrul Morpheus din Matrix, pentru a ne vorbi despre ce inseamna luxul.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?