Chevrolet Corvette Z06 Convertible - Poze si detalii oficiale

Chevrolet Corvette Z06 Convertible - Poze si detalii oficiale

Chevrolet a publicat astazi primele imagini oficiale si primele detalii cu privire la noul Corvette Z06 Convertible. Modelul va fi expus in premiera internationala, saptamana viitoare in cadrul Salonului Auto de la New York. Conform oficialilor americani, noul Corvette Z06 Convertible este cea mai puternica decapotabila produsa pana acum in curtea Chevrolet.

Asa cum probabil stiti, in momentul in care un model este transformat intr-o versiune decapotabila, inginerii aplica structurii o serie de elemente suplimentare pentru rigidizare. Conform oficialilor Chevrolet, noul Corvette Z06 Convertible nu a avut nevoie de astfel de elemente, intrucat caroseria coupe-ului a oferit o structura extrem de rigida.

Sub capota lui Chevrolet Corvette Z06 Convertible, regasim unitatea V8 LT4 de 6.2 litri care va dezvolta cel putin 625 de cai putere si 816 Nm. Resursele vor fi transmise catre puntea spate cu ajutorul unei cutii de viteze manuala cu sapte rapoarte sau optional, prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Plafonul lui Chevrolet Corvette Z06 Convertible este unul din material textil si, conform comunicatului de presa, acesta poate fi operat si n mers pana la viteza de 50 km/h. In ciuda faptului ca versiunea decapotabila a lui Corvette Z06 a luat cateva kilograme, Chevrolet ne anunta ca performantele au ramas intacte.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?