Chevrolet Cruze Eco si RS 2011

Chevrolet Cruze Eco si RS 2011

Pe langa prezentarea noului Cadillac CTS-V Sport Wagon 2011, GM a anuntat alte doua premiere la Salonul Auto de la New York 2010, si anume versiunile Chevrolet Cruze Eco si RS 2011.

Chevrolet Cruze Eco 2011 vine echipat cu un motor turbo de 1.4 litri Ecotec super eficient ce produce 138 cai putere (103 kw) si un cuplu de 200 Nm conectat la o cutie de viteze manuala in 6 trepte.

Multumita acestui motor, Chevrolet Cruze Eco are un consum mediu de 7 litri la 100 km pe autostrada. Printre alte elemente ce ajuta la reducerea consumului amintim de garda la sol mai joasa, noi elemente aerodinamice si jante din aliaj usor imbracate in anvelope Goodyear cu rezistenta redusa la rostogolire.

Chevrolet Cruze RS 2011 vine cu partea frontala usor modificata, cu un nou spoiler si lampi de ceata si cu usoare imbunattiri la interior.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Preturile pentru Chevrolet Cruze Eco si RS 2011 urmeaza a fi anuntate.

| de | Sursa: GM

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?