Chevrolet Cruze facelift - Poze si detalii oficiale

Chevrolet Cruze facelift - Poze si detalii oficiale

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale si primele detalii cu privire la noul Cruze facelift. Asa cum probabil deja stiti, sedanul american va fi expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la New York.

Noul Chevrolet Cruze facelift vine cu un spoiler nou, cu o grila revizuita si cu lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED. In plus, noul Cruze facelift se bucura de stopuri imbunatatite si de o paleta de culori pentru caroserie mai bogata.

La interior, modificarile sunt minore. Vedem cum designerii Chevrolet au restilizat schimbatorul de viteze, cup holder-ele si au introdus tehnologia Siri Eyes Free alaturi de un sistem botezat Text Message Alert capabil sa citeasca SMS-urile primite pe telefon.

Tot la interior, vedem un ecran tactil de 7 inch, conectivitate OnStar 4G LTE si optional, un sistem de vavigatie GPS.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment, oficialii Chevrolet nu au mentionat vreo modificare in gama de motorizari, drept pentru care, viitorul Cruze facelift va fi disponibil alaturi de motorul de 1.8 litri si 138 de cai, alaturi de propulsorul de 1.4 litri si 138 de cai, dar si in compania agregatului de 2.0 litri diesel si 1511 de cai putere.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?