Chevrolet Cruze in 5 usi - Pret si Dotari

Chevrolet Cruze in 5 usi - Pret si Dotari

Chevrolet tocmai a anuntat pretul noului Cruze in 5 usi.

Cele patru nivele de echipare din care vor putea alege clientii noului Chevrolet Cruze in 5 usi sunt LS, LT, LTZ si LTZ Executive Pack. Varianta de baza, Cruze LS, vine echipata cu un motor de 1.6 litri ce produce 124 cai putere, iar lista sa de dotari standard include aer conditionat, inchidere centralizata, geamuri electrice fata, faruri Follow-Me-Home, oglinzi laterale incalzite si reglabile electric, un Radio / CD Player cu intrare auxiliara si ESP.

De asemenea, noul Chevrolet Cruze in 5 usi poate fi echipat si cu un motor diesel de 2.0 litri VCDi ce produce 163 cai putere sau cu motorul pe benzina de 1.8 litri ce dezvolta 141 cai putere. Toate aceste optiuni de motorizare vin conectate standard la o cutie de viteze manuala, clientii putand opta si pentru o transmisie automata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Chevrolet Cruze in 5 usi porneste de la 13,995 GBP si include o garantie de 5 ani.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?