Chevrolet Orlando 2011 Pret

Chevrolet Orlando 2011 Pret

Pretul pentru noul Chevrolet Orlando 2011 a fost anuntat, noul MPV urmand sa fie lansat pe piata auto in primavara anului viitor.

Noul Chevrolet Orlando 2011 va fi disponibil cu trei nivele de echipare, LS, LT si LTS, si cu trei optiuni de motorizare dintre care unul este pe benzina si doua diesel.

Versiunea pe benzina Chevrolet Orlando 2011 dispune de un motor de 1.8 litri ce dezvolta 141 cai putere, in timp ce motorizarile diesel sunt reprezentate de un motor de 2.0 litri ce dezvolta 130 cai putere sau 163 cai putere. Din punct de vedere al optiunilor de transmisie, clientii vor putea alege intre o cutie manuala in 6 trepte si una automata in 6 trepte.

Lista de dotari standard a noului Chevrolet Orlando 2011 include sistemul ESC, aer conditionat, faruri follow-me-home, inchidere centralizata, 6 airbaguri, trei prize de 12 V, geamuri fumurii si volan reglabil.

De asemenea, Chevrolet Orlando 2011 vine echipat si cu o oglinda retrovizoare suplimentara si un compartiment in spatele interfetei audio in care se poat stoca diverse gadgeturi precum iPod-uri, iPhone-uri sau MP3 playere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Chevrolet Orlando 2011 porneste de la 16,395 GBP pentru versiunea LS echipata cu motorul 1.8 pe benzina si ajunge pana la 23,195 GBP pentru versiunea LTZ cu pachetul Exec si cu motor de 2.0 litri VCDi cu 163 cai putere.

| de | Sursa: Chevrolet

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?