Citroen a publicat primele imagini si detalii cu noul concept AMI ONE

Citroen a publicat primele imagini si detalii cu noul concept AMI ONE

Din 1919, istoria Citroën a reflectat mereu epoca sa, cu vehicule nonconformiste și revoluționare care au devenit legende. La Salonul Auto de la Geneva din 2019, Citroën prezintă în avanpremieră abordarea mobilității urbane de către constructorul francez, pe care intenționează să o facă accesibilă pentru toată lumea.

La fel ca 2 CV la vremea sa, Conceptul Ami One promovează libertatea de mișcare pentru toată lumea, pledând prin personalitatea sa unică și populară pentru o nouă experiență auto.

Conceptul Citroën Ami One este viziunea Mărcii asupra libertății în oraș: #LibertyElectriCityMobility! Acesta combină avantajele unui model 100% electric cu un design îndrăzneț și colorat și o utilizare complet facilitată (ultra-compact, intuitiv, conectat) oferind un confort și un spirit practic inedit.

Obiect 100% conectat, Conceptul Ami One se bazează pe un ecosistem 100% digital. Ecosistemul oferă utilizatorilor o experiență “à la carte” (prezentare, solicitare test drive, configurare servicii, rezervare și livrare, toate accesibile online) care permite clienților să aleagă perioada de utilizare cea mai potrivită pentru nevoile lor. Experiența digitală se continuă cu o aplicație mobilă dedicată pentru gestionarea vehiculului și a traseelor

Prin acest concept, Marca prezintă o soluție de mobilitate urbană 100% electrică. Conceptul Ami One reprezintă conceptul de libertate în viziunea Citroën! Răspunzând așteptărilor clienților din mediul urban și oferind o veritabilă facilitate în utilizare, Conceptul Ami One simplifică deplasările pentru 2 persoane, în special în zonele restricționate din centrul orașului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conceptul Ami One este 100% electric, fiind „prieten” cu mediul și având costuri reduse de utilizare. Viteza maximă este de 45 km/h, fără a emite emisii de CO2. Are o autonomie de 100 km, fiind perfect pentru călătoriile urbane. Conectat la un Wallbox sau o stație de încărcare, Conceptul Ami One se încarcă foarte ușor în 2 ore grație cablului electric.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?