Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer

Sectiuni Relevante

Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer

Așa cum a fost anunțat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Citroën oficializează o semnătură unică pentru toate MPV-urile sale prin denumirea comercială ‘SpaceTourer’. Astfel, C4 & Grand C4 Picasso devin respectiv C4 & Grand C4 SpaceTourer. Această semnătură nouă este pentru Citroën ocazia perfectă să lanseze al treilea episod din saga publicitară dedicată familiei, ‘Can’t wait for the road’, care a debutat la finalul verii 2016 cu un prim episod ce evocă vacanța de vară, urmat în ianuarie 2017 de un al doilea episod care se desfășoară pe perioada vacanței de iarnă.

Acest nou videoclip urmează același format: în prim plan se află aceeași familie și întâmplările nefericite survenite pe perioada vacanței. De această dată, scena se desfășoară pe perioada unui sejur în compania unor prieteni împreună cu care familia a închiriat o vilă cu piscină. Este un cadru care ar trebui să fie relaxant, dar care contribuie din nou la o serie de dezamăgiri și inconveniențe, pe fondul indiscreției și comportamentului nerușinos al prietenilor. Totul trece: autoatribuirea celei mai frumoase camere, sărituri zgomotoase în piscină, săruturi languroase impuse în timpul excursiei cu barca, o dronă zgomotoasă care întrerupe siesta; un copil răsfățat care deranjează familia etc.

Toate scenele nu fac decât să reamintească de situațiile pe care le-am experimentat mai mult sau mai puțin și reafirmă cu umor că cel mai sigur mod de a te relaxa și a rămâne calm pe perioada vacanței petrecute împreună cu familia este de a te deplasa la bordul monovolumului Citroën C4 SpaceTourer.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Datorită spațiului interior, modularității ingenioase și sistemelor de asistență la condus, MPV-ul Mărcii oferă tuturor pasagerilor confortul Citroën la nivel superlativ! Difuzat la canalele TV din Franța începând cu 1 aprilie acest nou videoclip reflectă pe deplin semnătura Citroën ‘Inspired by You’. În următoarele săptămâni el va fi difuzat în Europa (Spania, Țările de Jos, Elveția Austria, etc.).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?