Citroen DS3 R3

Citroen DS3 R3

Divizia de curse a fabricantului auto francez a lansat noul Citroen DS3 R3, un vehicul de performanta cu pret competitiv care va participa la WRC la sfarsitul lui 2010.

Citroen DS3 R3 se bucura de o caroserie ranforsata, o cusca de protectie in caz de rasturnare, un sasiu imbunatatit si o noua suspensie.

Propulsia noului Citroen DS3 R3 este asigurata de un motor de 1.6 litri THP ce provine de la motorul de productie PSA, iar noile elemente de curse includ o noua cutie de aer, un nou arbore cotit, pistoane, biele, un nou sistem de evacuare si sistem turbo si noi componente electronice.

Citroen DS3 R3 dispune acum de 210 cai putere si un cuplu de 250 Nm, putere ce este trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze semi-automata secventiala in 6 trepte.

Noul Citroen DS3 R3 a fost supus mai multor teste ce au acumulat nu mai putin de 10,000 Km pe suprafete ca pietris si asfalt.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Citroen DS3 R3 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Citroen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?