Citroen DS4 - Pret si Motorizari

Citroen DS4 - Pret si Motorizari

Pretul noului Citroen DS4 pentru piata auto din Europa a fost anuntat, clientii putand deja comanda cel de al doilea model DS, pe langa DS3, ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2010 si care se incadreaza in segmentul dintre hatchback si crossover.

Citroen DS4 vine cu un pret de pornire de 22,500 Euro pentru modelul de baza cu motor de 1.6 litri VTI ce dezvolta 120 cai putere si ajunge la 29,000 Euro pentru versiunea de top cu motor HDI de 2.0 litri ce produce 160 cai putere.

Optiunile de motorizare ale noului Citroen DS4 include si motoarele 1.6 THP ce dezvolta fie 155, fie 200 cai putere, 1.6 litri HDI cu 110 cai putere si motorul e-HDI de 1.6 litri ce produce 110 cai putere. Toate optiunile de motorizare sunt in conformitate cu standardele Euro 5 si vin conectate fie la o cutie de viteze manuala fie automata in 6 trepte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Lista de dotari standard a noului Citroen DS4 include un sistem audio premium cu procesare audio, ABS, TCS, ESP, airbaguri multiple, lampi de ceata, cruise control, aer conditionat si trip computer.

| de | Sursa: Citroen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?