Citroen DS4 R vine cu 256 de cai la Geneva

Citroen DS4 R vine cu 256 de cai la Geneva

Francezii de la Citroen Racing au vrut sa tina secret noul lor proiect, insa multumita unui site de origine ceha, planurile lor au fost date peste cap. In asa fel, ne putem clati ochii cu viitorul DS4 R, supriza francezilor ce va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Inca nu se stie daca masina ce va urca pe scena capitalei elvetiene va fi versiunea de serie sau doar un concept, insa acesta arata foarte bine. Spre deosebire de versiunea normala, DS4 R vine cu spoilere modificate, cu aripi proeminenete, cu praguri laterale noi si cu un deflector de aer ce integreaza un sistem de evacuare cu tevi de esapament duble. Ecuatia se incheie cu o serie de jante din aliaj si o grila din gibra de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota se crede ca vom regasi propulsorul de 1.6 litri supraalimentat ce va produce o putere de 256 de cai. Exsita unele surse care spun ca puterea acesta nu poate fi extrasa din acel motor, motiv pentru care DS4 R ar putea veni cu un agregat electric ce va face parte dintr-un tren de rulare cu tractiune integrala.

| de | Sursa: Citroen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?