Citroen prezinta in premiera C3 Aircross. Tot la Frankfurt vom vedea un concept bazat pe Spacetourer si o editie limitata E-Mehari

Citroen prezinta in premiera C3 Aircross. Tot la Frankfurt vom vedea un concept bazat pe Spacetourer si o editie limitata E-Mehari

Citroen a anuntat premierele pregatite pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Constuctorul francez ne va delecta cu noul C3 Aircross, cu o editie limitata E-Mehari si cu un concept bazat pe Spacetourer.

Exteriorul lui C3 Aircross este unul nonconformist cu elemente preluate de la fratii din gama, iar interiorul mizeaza pe simplitate. C3 Aircross ofera suficient spatiu pentru toti pasagerii, iar soferul se va bucura de o gama variata de sisteme de siguranta. In zona centrala se va afla un sistem de infotainment cu un ecran de 7 inch.

Portbagajul ofera 410 litri sau 1.289 de litri in configuratia cu bancheta din spate rabatata. Motorizarile sunt diesel si benzina cu puteri cuprinse intre 90 si 130 de cai. Sistemul Grip Control face si el parte din oferta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Citroen E-Mehari Styled by Courrages va fi produs in editie limitata la 61 de exemplare si ofera o caroserie vopsita complet in negru si un interior in alb si negru. Spacetourer Rip Curl Concept este un prototip dezvoltat cu specialistii in echipamente de surfing. Conceptul va putea fi admirat si in cadrul unui tur european.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?