Conceptele Italdesign Giugiaro Tex si Go

Conceptele Italdesign Giugiaro Tex si Go

Studioul de design Italdesign Giugiaro a facut totul public, cele doua concepte ce vor fi prezentate la Salonul Auto de la Geneva purtand numele de Tex si Go.

Aceste concepte reprezinta viziunea studioului de design italian asupra unui coupe si a unui MPV, ambele fiind propulsate de sistemele de propulsie Volkswagen Blue-e-motion si Twin Drive.

Mai exact, Italdesign Giugiaro Tex dispune de un sistem de propulsie hibrid plug-in compus dintr-un motor turbo de 1.4 litri conectat la un motor electrc de 85 kw, astfel totalul generat este de 400 Nm, putere ce este trimisa catre roti prin intermediul unei transmisii Direct Shift in 7 trepte. Cu acest sistem de propulsie, Italdesign Giugiaro Tex Concept accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6 secunde si atinge viteza de top de 220 km/h, cu o autonomie in mod pur electric de 35 km.

Cat despre conceptul Italdesign Giugiaro Go, detaliile cu privire la trenul de rulare nu au fost facute publice, dar oficialii Italdesign Giugiara au mentionat ca acest model propulsat de VW Blue-e-motion are o autonomie de 240 km cu zero emiii de CO2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ambele concepte Italdeisgn Giugiaro Tex si Go dispun de un aspect cu linii discrete-agresive, precum si de tractiune fata si de patru scaune individuale, astfel pasagerii bucurandu-se de un confort maxim.

| de | Sursa: Italdesign Giugiaro

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?