Conceptul Audi A3 e-Tron

Conceptul Audi A3 e-Tron

Audi a prezentat azi la Salonul Auto de la Shanghai 2011 cea mai noua creatie a sa, conceptul Audi A3 e-Tron.

Chiar daca la prima vedere noul concept seamana destul de mult cu A Sedan Concept ce a fost prezentat la inceputul anului la Geneva, noul Audi A3 e-Tron dispune de un tren de rulare total diferit. Astfel, in loc de un motor turboalimentat de 2.5 litri ce dezvolta 408 cai putere, Audi A3 e-Tron este propulsat de un motor TFSI de 1.4 litri ce produce 211 cai putere si de un motor electric ce aduce un plus de 27 cai putere, totalul, usor de calculat, fiind de 238 cai putere.

Trenul de rulare hibrid se foloseste si de un set de baterii litiu-ion pozitionat dupa scaunele din spate care ii ofera masinii o autonomie de 54 km si care poate fi reincarcat de sistemul de recuperare al energiei la franare sau folosind o priza standard.

Motorul 1.4 TFSI ce echipeaza noul concept Audi A3 e-Tron trimite puterea catre roti prin intermediul unei transmisii S tronic in 7 trepte si, conform fabricantului auto, conceptul A3 e-Tron sprinteaza de la 0 la 100 km/h in numai 6.8 secunde si atinge viteza de top de 231 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al designului, Audi A3 e-Tron a primit toate elementele traditionale e-tron, adica grila fata, jantele si culorile folosite la exterior si interior. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul concept A3 e-Tron masoara 4.44 m in lungime, 1.84 m in latime si 1.38 m in inaltime.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?