Conceptul Subaru Advanced Tourer in premiera la Tokyo

Conceptul Subaru Advanced Tourer in premiera la Tokyo

Intrucat Salonul Auto de la Tokyo 2011 se apropie cu pasi rapizi, Subaru s-a gandit sa ne faca o surpriza si sa fie printre primii producatori auto ce anunta linia lor de autovehicule, inainte de ziua oficiala a deschiderii.

Se pare ca, in acest an, atentia va fi concentrata pe modelul Concept Subaru Advanced Tourer, un model revolutionar ce doreste sa imbine utilitatea cu o performanta superioara a condusului.

Noul Subaru Advanced Tourer Concept masoara 4,580 mm in lungime, 1,840mm in latime si 1,430mm in inaltime si detine un motor turbo ce trimite puterea catre roti prin intermediul unei transmisiiLineartronic.

Motorul, despre care am vorbit mai devreme, este sustinut si de un sistemul hibrid, original Subaru, ceea ce inseamna ca masina foloseste un motor electric pentru start-up si pentru momentele in care viteza este redusa. De asemenea, acesta actioneaza si ca un generator de electricitate.

In ceea ce priveste aspectul, noul Subaru Advanced Tourer Concept uimeste prin designul sau dinamic, liniile elegante, acoperisul realizat in intregime din sticla si un monitor mare integrat in volan, ce permite accesul usor la internet, harti si televizor, plus sistemul avansat Eyesight (versiunea a 2-a).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe langa modelul Advanced Tourer Concept, standul Subaru de la Tokyo va gazdui si premiera mondiala a modelului BRZ si cea a modelului Impreza Sport (Impreza G4).

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?