Conceptul Subaru BRZ a poposit pe meleaguri americane

Conceptul Subaru BRZ a poposit pe meleaguri americane

Momentul mult asteptat de fanii Subaru a sosit la Salonul Auto de la Los Angeles, acolo unde, oficialii niponi au adus conceptul BRZ. Asa cum stiam deja, Subaru BRZ este un model conceput in parteneriat alaturi de Toyota.

Sub capota lui BRZ regasim un motor boxer de 2.0 litri cu injectie directa si aspirat natural care beneficiaza de serviciile a patru cilindri. Ca si pana acum, puterea livrata de acesta a ramas o necunoscuta pentru fanii Subaru.

Conceptul niponilor masoara 4,230 mm in lungime, 1,800 mm in latime, 1,280 mm in inaltime, iar ampatamentul ajunge la 2,570 mm. In plus fata de fratele sau Toyota FT-86, conceptul celor de la Subaru vine cu un kit de caroserie sport care dispune de un spoiler fata impresionant si de un eleron spate masiv.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Oficialii Subaru promit ca BRZ va oferi senzatii minunate la volan multumita artifciilor ce pot fi facute datorita masei reduse a masinii.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?