Conceptul Subaru XV - Poza teaser

Sectiuni Relevante

Conceptul Subaru XV - Poza teaser

Premiera mondiala a noului concept Subaru XV va avea loc la cea de a 14-a editie a Salonului Auto de la Shanghai ce va debuta martea viitoare, dar pana atunci, fabricantul auto japonez a publicat o poza teaser ce prezinta noua lor creatie intr-un cadru intunecat.

Prin noul Subaru XV, compania japoneza ofera un preview al viitoarei generatii de crosoveruri care, conform fabricantului, imbina practicalitatea unui SUV cu un design modern. Tema acestei masini este "Enjoynment and Peace of mind", iar principalii clienti sunt cei interesati de un crossover ce iese din multime.

De asemenea, am aflat ca noul concept XV de la Subaru va dispune de sistemul de tractiune integrala Subaru Symmetrical AWD, iar propulsia va fi asigurata cel mai probabil de cea mai noua generatie de motoare Boxer.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vom reveni cu mai multe detalii si poze cu noul Subaru XV pe data de 19 aprilie cand Salonul Auto de la Shanghai 2011 isi va deschide portile.

| de | Sursa: Subaru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?