Conceptul Suzuki Swift S la Geneva 2011

Conceptul Suzuki Swift S la Geneva 2011

Suzuki este unul din ultimii fabricanti auto ce au facut publice detaliile cu privire la conceptele prezentate la Geneva, in cazul acestuia fiind vorba de noul concept Suzuki Swift S.

Conform companiei auto, Swift S Concept este un vehicul mai sportiv si mai interesant, acesta primind un nou exterior care este acum cu 60 mm mai lat si care propune un spoiler pentru plafon si o vopsea galbena Lightning Pearl Yellow. De asemenea, Suzuki Swift S a primit noi bare de protectie ce ofera un aspect mai agresiv, un spoiler imens pe spate, jante de 18 inch din aliaj usor, faruri si stopuri usor modificate si o suspensie mai joasa cu 33 mm.

Interiorul noului Suzuki Swift S a primit si el un aspect mai sportiv multumita noului volan, noului bord, scaunelor sport Recaro si unei serii de insertii din fibra de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din pacate, conceptul Suzuki Swift S este doar un studiu de design, partea mecanica ramanand neatinsa, dar daca compania auto japoneza decide sa introduca o versiune de productie a acestui concept, suntem siguri ca noul design va atrage mai multi clenti.

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?