Conceptul Volkswagen Cross Coupe a venit la Tokyo

Conceptul Volkswagen Cross Coupe a venit la Tokyo

Oficialii Volkswagen au dezvelit la Tokyo conceptul Cross Coupe, un crossover coupe cu patru usi cu propulsie hibrida si tractiune integrala.

Conceptul germanilor masoara 4,345 mm in lungime, 1,868 mm in latime, are o inaltime de 1,523 mm si a fost construit pe platforma MQB (modular transverse matrix), aceeasi structura ce va sta la baza viitorului Audi TT.

In ceea ce priveste design-ul, Cross Coupe vine cu acelasi ADN Volkswagen, insa grila fata si blocurile optice reprezinta o noutate. In partea din spate, germanii vin cu forme mult mai ascutite.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum va anuntam la inceput, Cross Coupe va fi propulsat de un tren de rulare hibrid compus din doua motoare electrice si unul pe benzina. Motorul TSI dezvolta 147 de cai, iar celelalte motoare electrice vin cu un aport de 40 kW, respectiv 85 kW. In total, trenul hibrid ii ofera lui Cross Coupe 265 de cai, motiv pentru care neamtul poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 7 secunde. In ceea ce priveste autonomia, Crossover-ul neamt poate parcurge in modul full electric 40 de kilometri.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?