Continental Sibiu dubleaza numarul de clase de invatamantul dual la Colegiul Tehnic “Independenta”

Sectiuni Relevante

Continental Sibiu dubleaza numarul de clase de invatamantul dual la Colegiul Tehnic “Independenta”

Continental va avea două clase de învățământ profesional dual la Colegiul Tehnic “Independența” din Sibiu. Compania a decis să dubleze anul acesta numărul de locuri disponibile pentru anul scolar 2019-2020. O clasă va fi dedicată specializării Electronică și Automatizări, iar cea de-a doua specializării Electromecanică. Fiecare clasă va avea 25 de locuri.

Pe lângă suplimentarea locurilor, Continental va investi și anul acesta în dotarea și modernizarea laboratoarelor și sălilor de curs de la Colegiul Tehnic “Independența”, dedicate învățământului dual. 15.000 de euro sunt planificați în acest scop.

Timp de trei ani, elevii înscriși în clasa Continental vor pune bazele electronicii și electromecanicii și vor aplica noțiunile studiate în sectorul producției componentelor electronice pentru industria auto.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, ei vor beneficia și de un pachet de beneficii: o bursă lunară de 500 de lei - 200 de lei din partea statului și 300 de lei din partea companiei, o bursă de merit care se acordă în funcție de rezultatele școlare și implicarea în activitățile practice, transport și cazare gratuită pentru elevi în căminul Colegiului Tehnic “Independența”, masă gratuită în cantina Continental în perioadele de practică în companie și precontract de angajare Continental oferit imediat după afișarea rezultatelor.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?