CoverEFX Mini Cooper Works

CoverEFX Mini Cooper Works

CoverEFX a prezentat cel mai nou program de tuning pentru modelul Mini Cooper Works.

La fel ca oricare proiect de tuning, scopul noului CoverEFX Mini Cooper Works este de a oferi un grad inalt de individualizare care este atins in acest caz prin acoperirea caroseriei cu o folie neagra ce imita aspectul pielii peste care au fost lipite de mana diverse motive aurii, plus alte numeroase componente metalice si aurii.

De asemenea, CoverEFX Mini Cooper Works a primit si un set de jante OZ LM de 17 inch din aliaj usor imbracate in anvelope Toyo si o suspensie de la KW.

Din punct de vedere al performantelor, CoverEFX Mini Cooper Works a primit doua kituri de putere. Primul kit de putere ii permite noului CoverEFX Mini Cooper Works sa dezvolte 236 cai putere si un cuplu de 350 Nm multimita unui nou sistem de evacuare sport de 2.5 inch cu catalizatoare sport si un masiv filtru de aer.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Kitul 2 de upgrade al puterii ofera noului CoverEFX Mini Cooper Works noi componente electronice pentru motor, astfel totalul de putere a fost ridicat la 252 cai putere si un cuplu de 382 Nm.

| de | Sursa: CoverEFX

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?