CoverEFX modifica Mini JCW

CoverEFX modifica Mini JCW

CoverEFX este o companie germana specializata in folierea automobilelor. De aceasta data nemtii si-au pus amprenta pe doua Mini JCW.

Primul dintre acestea se numeste Mini GP R52, iar vinilul dominant folosit de germani are culoarea galbena. Si cum cea mai buna nuanta pentru a contrasta galbenul este negrul, CoverEFX a utilizat folie neagra pentru acoperirea unei parti din capota, a oglinzilor si a grilei fata.

Mai mult decat atat, compania germana s-a ocupat si de unitatea ECU, dar si de sistemul de evacuare. In urma acestor mici operatii, Mini GP R53 ofera 234 de cai putere si dezvolta un cuplu motor cu 22 Nm mai mult, comparativ cu versiunea de serie. Pentru ca toata operatia sa fie completa, germanii au montat suspensii B14 Bilstein si jante OZ Racing de 17 inch.

Cea de-a doua propunere a celor de la CoverEFX vine intr-o nuanta albastru deschis si a fost botezat Mini S R53. De aceasta data, nemtii s-au axat mai mult pe partea mecanica, acolo unde, motorul a primit un arbore cu came Schrick, un radiator GP si un filtru sport.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, unitatea ECU a fost resoftata. In urma acestor modificari, Mini S R53 vine cu 236 de cai sub capota. La interior, nemtii de la CoverEFX au optat pentru scaune Recaro imbracate in ALcantara de culoare albastru deschis.

| de | Sursa: Mini

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?