CoverEFX Volkswagen Touareg W12

CoverEFX Volkswagen Touareg W12

CoverEFX Volkswagen Touareg W12 Sport Edition este o versiune custom dezvoltata de cei de la CoverEFX pe baza modelului precedent VW Touareg care acum dezvolta 500 cai putere avand sub capota cel mai puternic motor oferit de cei de la VW.

Fiind produs in numar limitat de numai 500 unitati, CoverEFX Volkswagen Touareg W12 vine imbracat in "CFC film lamination" de culoare gun-metal/black lucios ce-l face sa arate mai sportiv, plus o serie de noi elemente cum ar fi guri de aer, o noua grila frontala si noi oglinzi laterale si diverse insertii cromate.

La interior, noul CoverEFX Volkswagen Touareg W12 a primit geamuri fumurii si un sistem de climatizare optimizat.

Cat despre partea mecanica, plusul de putere a fost obtinut multumita software-ului optimizat, iar elementele ce completeaza aspectul noului CoverEFX Volkswagen Touareg W12 sunt noul sistem de evacuare, o suspensie mai joasa si un set de jante din aliaj de 22 inch imbracate in anvelope de performanta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. CoverEFX Volkswagen Touareg W12 vine cu pretul de 140,500 Euro, masina noua fiind inclusa in acest pret.

| de | Sursa: CoverEFX

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?