Cullinan este primul SUV Rolls-Royce. Modelul are 571 de cai dintr-un V12

Cullinan este primul SUV Rolls-Royce. Modelul are 571 de cai dintr-un V12

Rolls-Royce a lansat primul sau SUV. Modelul producatorului britanic are 5.3 metri lungime si o ampatament de 3.3 metri. Atunci cand vei debloca portierele lui Cullinan, masina coboara cu 40 de mm pentru ca orice pasager sa urce fara efort.

SUV-ul Rolls-Royce va avea un interior compartimentat. Britanicii spun ca portbagajul si habitaclul au fost despartite cu un geam pentru ca zgomotele sa nu patrunda in zona unde pasagerii se relaxeaza.

Portbagajul masoara 560 de litri (600 prin inlaturarea ruloului), iar prin rabatarea banchetei, volumul creste pana la 1.930 de litri. Bancheta din spate gazduieste 3 persoane, dar clientii vor putea opta si pentru o varianta doar cu 2 locuri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota se afla un V12 de 6.75 litri care produce 571 de cai putere si 850 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h nu a fost anuntata, dar viteza maxima e limitata la 250 km/h. Nici garda la sol nu a fost anuntata de britanici, dar stim ca Rolls-Royce Cullinan poate trece un vad cu adncimea de 54 de centimetri.

| de | Sursa: Rolls-Royce

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?