Cum se pronunta Porsche Taycan

Cum se pronunta Porsche Taycan

Acum cateva zile, Porsche a anuntat ca versiunea de serie a conceptului electric Mission E se va numi Taycan. Iar la cum ii stim pe nemti, acestia au vrut sa clarifice un lucru inca de la bun inceput.

Pentru cei care se intrebau cum se pronunta numele noului model, Porsche a pregatit un clip video. N-o sa-i spuneti Tay-can si nici tie-can ci tay-kahn. Pentru ca asa spune producatorul german ca vei pronunta corect numele viitorul model electric.

In acelasi timp, Porsche a pregatit si o serie de informatii despre versiunea de serie a conceptului Mission E. Asa cum era vechiulat, modelul va avea cel putin 600 de cai putere si va putea accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde, valoare demna de un supercar pur-sange.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In acelasti timp, nemtii spun ca viitorul Porsche Taycan va oferi o autonomie de peste 500 de kilometri, insa nu spun daca valoarea a fost calculata conform NEDC sau conform WLTP. Totodata, aceste specificatii sunt valabile doar pentru versiunea de top a lui Taycan.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?