Dacia: 10.000 de masini vandute in Marea Britanie in doar 10 luni

Sectiuni Relevante

Dacia: 10.000 de masini vandute in Marea Britanie in doar 10 luni

In doar 10 luni de la debut, Dacia a reusit sa livreze in Marea Britanie 10.000 de masini. Mai mult decat atat, comenzile plasate de britanici depasesc 11.500 de exemplare.

Masina cu numarul 10.000 din Marea Britanie este un Duster vopsit in Granite Grey in versiunea Ambiance. Fericitul posesor al lui Duster 10.000 este Elma Marshall, un cadru activ al spitalului Motherwell din Scotia.

"Inainte sa merg la dealerul local, am citit mai multe despre Dacia pe internet. Duster a fost declarata Masina Anului in Scotia, iar acest lucru m-a influentat. Imediat ce am stat in ea m-am simtit confortabil si am crezut ca imi va fi de folos in zilele de iarna cu vreme capricioasa. De asemenea, am stiut ca daca voi alege versiunea de top voi face o afacere buna, comparativ cu celelate produse de pe piata. Am primit deja cateva aprecieri pozitive din partea colegilor de la spital si am smuls chiar si cateva exclamatii in locurile de parcare", a declarat fericita posesoare al noului Dacia Duster.

De asemenea, trebuie sa va amintim, ca pe piata din Marea Britanie activeaza doar doua modele: DUster si Sandero (Sandero Stepway). Din toamna, britanicii vor face cunostinta si cu noul Logan MCV.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din cele 11.500 de comenzi inregistrate de Dacia in Marea Britanie, 5.600 au fost pentru Duster, 5.400 pentru Sandero, iar restul se adreseaza noului Logan MCV.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?