Dacia a lansat cutia automatizata Easy-R

Dacia a lansat cutia automatizata Easy-R

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Dacia a prezentat noua cutie automatizata Easy-R. Aceasta a ajuns acum pe piata si poate fi comandata pe diverse modele.

Din pacate, oficialii Dacia au publicat doar preturile pentru piata din Franta, dar suntem siguri ca in urmatoarea perioada vor aparea si cele dedicate pietei noastre.

Dupa cum deja stiti, cutia Easy-R poate fi imperecheata cu motorul de 0,9 litri TCe si va fi disponibila pe Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway, in versiunile Laureate sau Prestige. Pretul cerut de Dacia pentru instalarea acestei transmisii automatizate este de 600 de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru a se asigura ca lucrurile functioneaza corect, Dacia a testat pe bancul de lucru aceasta cutie timp de 130.000 de ore, iar mai apoi a ajuns pe un prototip, unde a inghitit 120.000 de kilometri. Cutia are patru moduri si din exterior, lucreaza asemeni oricarei automate.

| de | Sursa: Dacia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?