Dacia a lansat editia Ultimate pentru Duster si pentru modelele din gama Stepway

Dacia a lansat editia Ultimate pentru Duster si pentru modelele din gama Stepway

Dacia a fost prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar producatorul roman a venit cu editie speciala dedicata publicului larg. Vorbim despre versiunea limitata Ultimate pe care in perioada urmatoare o vom vedea si in Romania.

Aceasta a fost dezvoltata pentru Duster si pentru modelele din familia Stepway si va fi disponibila in noile culori Fusion Red si Highland Grey. Clientii vor primi accente rosii pe olginzile laterale, pe jante si pe tapiteria de la interior.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Standard, Duster Ultimate este echipat cu jante de 17 inch, in timp ce restul modelelor vin cu jante de 16 inch. Editia Ultimate va fi oferita si cu un pachet imbunatatit de interior. Duster va fi disponibil cu pachetul City care include sistemul Media Nav Evolution, tehnologia Camera Multi-View si Blind Spot Detection. Restul modelelor din gama Ultimate vor avea senzori de parcare spate, camera pentru marsarier, acces cu card si aer conditionat automat.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?