Dacia a prezentat editia limitata Duster Black Collector. 500 de unitati doar pentru piata din Franta

Dacia a prezentat editia limitata Duster Black Collector. 500 de unitati doar pentru piata din Franta

Dacia Duster reușește să obțină vânzări din ce în ce mai bune în Europa, în luna mai fiind cel mai bine înmatriculat SUV de la nivelul Uniunii Europene, o premieră pentru constructorul român. Pentru a impulsiona și mai tare vânzările SUV-ului de la Mioveni, oficialii constructorului român au decis să lanseze o nouă ediție specială cu ocazia Marelui Picnic Dacia din Franța.

Ediția specială a fost numită Duster Black Collector și va fi disponibilă doar pe piața din Franța. Conform Dacia, producția versiunii va fi limitată la 500 de unități.

Exteriorul a fost vopsit complet în negru, iar denumirea modelului apare scrisă cu o nuanță de verde deschis pe montanții C. Versiunea limitată are la bază varianta de echipare Prestige și primește un sistem audio Focal, camera multi-view și sistemul de infotainment MediaNav compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Singura motorizare disponibilă va fi cea de 1.3 litri benzină de 130 de cai putere. Rezervările pentru Duster Black Collector vor putea fi făcute exclusiv online începând cu luna septembrie.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?