Dacia a produs cutia de viteze cu numarul 1 milion

Sectiuni Relevante

Dacia a produs cutia de viteze cu numarul 1 milion

Angajatii UMSD (Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia) au sarbatorit astazi producerea cutiei de viteze cu numarul 1.000.000. Aceasta cutie de viteze este un TL8 destinata modelului Dacia Duster 4x4.

Transmisia TLx este o cutie manuala cu sase rapoarte ce poate transmite un cuplu de pana la 240 Nm si a fost conceputa pentru a fi aplicata motorelor de 1.8 si 2.0 litri pe benzina, dar si unitatilor de 1.5 litri diesel. TLx este prima cutie de viteze comuna Aliantei Renault-Nissan.

Cutiile de viteze produse la UMSD sunt transmise Uzinei Vehicule Dacia, in timp ce peste jumatate din numarul lor sunt destinate exportului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Lucrul in UMSD a inceput in 2008, iar angajatii reusesc sa scoata pe poarta uzinei 7.500 de transmisii pe saptamana. Numai in 2012, Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia a produs 542.376 de transmisii, dintre care 280.435 de cutii de viteze tip JH (cu 5 rapoarte).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?