Dacia are o creste de 36.5% in Europa de la inceputul lui 2014

Sectiuni Relevante

Dacia are o creste de 36.5% in Europa de la inceputul lui 2014

Dupa o simpla analiza a ultimelor sase luni, piata auto din Europa se afla pe fagasul bun. Conform ultimului raport publicat de Asocitatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA), cererea pentru automobile noi a crescut in zona Uniunii Europene in ultima jumatate de an.

In primele doua luni ale lui 2014, inmatricularile de automobile noi au crescut cu 6.6 procente. Singura piata care in luna februarie a cunoscut o scadere a fost cea din Franta, acolo unde vanzarile au fost mai mici cu 1.4%.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In Romania, in luna februarie s-au inmatriculat 3.650 de automobile noi, ceea ce se traduce printr-o crestere de 5.1% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Dacia a avut un debut de an excelent in Europa. In luna februarie, pe suprafata Uniunii Europene au fost inmatriculate 26.014 unitati noi, o crestere cu 34 de procente fata de luna februarie a lui 2013. Per total, Dacia a vandut cu 35.5% mai mult in 2014 fata de anul precedent.

| de | Sursa: Dacia via Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?