Dacia Duster facelift la Frankfurt

Dacia Duster facelift la Frankfurt

Desi zilele de presa ale Salonului Auto de la Frankfurt s-au terminat, iar incepand de astazi toti cei care vor sa se delecteze cu cele mai noi concepte si modele sunt primiti cu bratele deschise, venim sa va vorbim despre Dacia Duster facelift.

Modelul de la Mioveni a primit un tratament estetic minor, menit sa-l mai tina "in viata" cel putin doi ani. Vorbim despre un set de blocuri optice noi, despre o grila a radiatorului modernizata si despre un set de bare pentru amararea portbagajului noi.

In partea posterioara poti numara pe degetele de la o mana modificarile aduse de romani. Poate cea mai vizibila dintre acesta consta in modificarea fontului cu care sta scris cu mandrie "4WD".

Marea surpriza a romanilor a venit insa la interior. Aici, vedem cum comenzile pentru geamurile electrice au fost mutate pe portiera, iar pe consola centrala a aparut faimosul sistem MediaNav.

Sub capota, clientii viitorului Dacia Duster facelift vor avea o alta surpriza. Vorbim despre introducerea unui motor de 1.2 litri TCe pe benzina, capabil sa dezvolte 125 de cai putere si sa consume doar 6 litri la 100 de kilometri parcursi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In mare, acestea sunt noutatile cu care Dacia a sosit la Frankfurt. In continuare, va invitam sa va delectati cu o serie de fotografii relizate in cadrul standului producatorului roman de la Frankfurt.

| de | Sursa: Dacia Foto: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?