Dacia Duster facelift - Primele poze oficiale

Dacia Duster facelift - Primele poze oficiale

Dacia a publicat astazi primele fotografii oficiale cu viitorul Duster facelift. Versiunea restilizata a modelului de la Mioveni va fi expus in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare.

In partea frontala, SUV-ul autohton dispune de blocuri optice revizuite, de grila redesentata si de un set nou de prize pentru aer. De asemenea, sub arhitectura modelului de la Mioveni, inginerii Dacia au instalat o serie de accesorii noi pentru a imbunatati caracterul de off-road-er.

In zona posterioara, vedem o serie de linii noi si cateva accesorii cromate. De asemenea, teava de esapament cromata creaza o impresie buna, iar textul "4WD" a primit un font mai rotunjit. Toate aceste elemente de exterior, vin sa creeze un aspect intinerit si sa creasca personalitate masinii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Am construit pe baza caracterului si proportiilor modelului original. Componenetele de indentitate, precum grila fontala au fost modernizate. Noul Duster a devenit un caracter mai impunator, dar totodata si-a pastrat ADN-ul initial", a declarat David Durand, directorul departamentului de design.

| de | Sursa: Dacia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?