Dacia Duster va primi o versiune cu tractiune integrala si cutie automata

Sectiuni Relevante

Dacia Duster va primi o versiune cu tractiune integrala si cutie automata

Odata cu a doua generatie Duster, Dacia a introdus in oferta SUV-ului sau si o versiune echipata cu transmisia automata EDC cu dublu ambreiaj. Din cauza introducerii noului ciclu de testare WLTP, romanii au fost nevoiti sa scoata din oferta varianta cu transmisia automata.

Cu toatea acestea, in scurt timp, romanii vor putea comanda din nou un Duster cu o astfel de transmisie, insa oficialii de la Mioveni nu vin si cu data concreta.

Dar cea mai importanta veste este alta. In scurt timp, Dacia Duster va putea fi comandat intr-o versiune cu transmisie automata si tractiune integrala. O astfel de varianta nu a fost disponibila niciodata in oferta romanilor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj de tip EDC va reveni, dar nu putem spune când. Atunci când s-a făcut trecerea la standardele WLTP am prioritizat şi ne-am concentrat întâi pe cutia manuală, care reprezenta 85% din vânzări. De asemenea, Duster va avea în viitor o versiune 4x4 cu transmisie automată, însă nu putem spune când", a declarat Christophe Dridi pentru Ziarul Financiar.

| de | Sursa: ZF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?