Dacia Lodgy a poposit la Geneva

Dacia Lodgy a poposit la Geneva

Constructorul autohton Dacia a prezentat la Geneva noul model Lodgy. Acesta vine in gama monovulumelor si va fi disponibil cu 5 sau 7 locuri.

In ceea ce priveste motorizarea, Lodgy va beneficia de doua agregate diesel si de doua propulsoare pe benzina. Pentru fanii diesel-ului, constructorul de la Mioveni vine cu motoarele dCi 90 si dCi 110, iar pentru adeptii benzinei, Dacia propune agregatele 1.6 MPi si 1.2 TCe 115. Pretul de pornire pentru un exemplar Lodgy este de 9.900 euro.

La capitolul dimensiuni, Dacia Lodgy masoara 4.5 m in lungime, 1.75 m in latime si ofera o capacitate pornind de la 207 dm cubi pentru versiunea cu sapte locuri pana la 2.617 dm cubi atunci cand scaunele sunt complet rabatate. De asemenea, Lodgy vine cu un spatiu de depozitare intern care masoara 30 de litri si propune un sistem multimedia la doar 430 de euro. Acesta vine cu radio fm, mufa pentru auxiliare, conectivitate Bluetooth si navigatie prin satelit, toate "inghesuite" intr-un touch-screen de 7 inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul model Dacia Lodgy va fi disponibil la un pret cuprins intre 9.500 si 14.700 Euro cu TVA.

| de | Sursa: Dacia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?