Dacia Logan 2: prima imagine cu interiorul

Dacia Logan 2: prima imagine cu interiorul

Ieri v-am prezentat primele imagini cu design-ul noilor Dacia Logan 2 si Sandero 2, iar astazi a venit randul sa va aratam prima fotografie cu interiorul celei de-a doua generatii a lui Logan.

Asa cum afirmam si in stirea precedenta, ambele vehicule autohtone au avut parte de o serie de schimbari majore in ceea ce priveste habitaclul

Pentru inceput, noul Logan va pastra acelasi trend low-cost, motiv pentru care materialele folosite la interior lasa acelasi aer usor spartan. O schimbare importanta consta in aparitia primului display multimedia. Acesta a fost preluat de pe Lodgy si poate fi comandat pentru doar 300 de euro.

Noile ceasuri de bord au primit margini cromate, pe volan au aparut butoane pentru activarea sistemului Cruise Control, in timp ce claxonul a ramas pe maneta laterala. La capitolul consola centrala, aceasta s-a simplificat, iar pentru cei care doreau ca butoanele pentru controlul geamurilor sa fie mutate pe portiere visul nu s-a implinit, inginerii Dacia optand pentru aceeasi solutie ca si pana acum.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noile Dacia Logan 2 si Sandero 2 vor fi prezentate in cadrul Salonului Auto de la Paris ce se va desfasura incepand cu saptamana viitoare.

| de | Sursa: Dacia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?