Dacia Logan MCV pleaca de la 7.790 de euro in Romania

Dacia Logan MCV pleaca de la 7.790 de euro in Romania

Dacia Logan MCV a debutat anul acesta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar astazi, facem cunostinta cu preturile break-ului autohton. Conform oficialilor Dacia, noua generatie a lui MCV porneste de la 7.790 de euro cu tot cu TVA.

Pentru aceasta suma, clientii vor primi versiunea pe benzina de 1.2 litri 16V ce dezvolta 75 de cai putere si nivelul de echipare Access. In versiunea standard, Dacia ofera ABS, ASR, ESP, airbag-uri frontale si laterale, semnal sonor pentru cuplarea centurilor de siguranta a pasagerilor din fata, directie asistata hidraulic, antidemaraj electronic si bancheta rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care vor mai multe de la noul Logan MCV, Dacia ofera si echiparile Ambiance si Laureate. Pentru unitatea de 1.2 litri in versiunea Laureate, pretul pleaca de la 9.800 de euro, in timp ce acelasi nivel de echipare comandat in compania motorului dCi de 1.5 litri si 90 CP, pretul porneste de la 12.300 de euro.

| de | Sursa: Dacia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?