Dacia Logan MCV Stepway a fost prezentata la Geneva

Dacia Logan MCV Stepway a fost prezentata la Geneva

Dacia a prezentat noul Logan MCV Stepway in cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care se desfasoara zielele acestea in inima Elvetiei.

Noul Logan MCV Stepway propune, la rândul său, un design modern și atrăgător.

Aspectul robust este subliniat atât de garda la sol, înălțată cu 50 mm, cât și de protecțiile laterale specifice, de ornamentele dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, precum și de calandrul care amintește de cel al modelului Duster. La interior regăsim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway oferă un spațiu generos pentru toți ocupanții săi și pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situându-se la cel mai bun nivel din segment. Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, atât la Mioveni cât și la uzina de la Tanger, din Maroc.

Tot la Geneva, Dacia a venit cu o noua serie limitat, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy și Logan MCV) precum și pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcție de țară.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare în nuanța cuprului.

| de | Sursa: Dacia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?