Dacia Logan, Sandero si Logan MCV Black Line

Dacia Logan, Sandero si Logan MCV Black Line

Renault a prezentat trei versiuni speciale ale modelelor Dacia Logan, Sandero si Logan MCV. Aceste versiuni denumite Black Line au primit cateva retusuri fara a modifica prea mult valorile fundamentale ale brandului.

Dacia Logan, Sandero si Logan MCV Black Line au la baza echiparea Laureate care include geamuri fata electrice, inchidere centralizata, servodirectie, etc. Pentru versiunile BlackLine, fabricantul auto a adaugat o serie de elemente de design si a facut cateva modificari pentru a spori confortul. La exterior, Dacia Logan Sandero si Logan MCV Black Line au primit carcase negre pentru faruri si o noua culoare metalizata, iar la interior clientii vor putea observa noua tapiterie in negru cu cusaturile la vedere, si interiorul gri/bej stralucitor.

Printre imbunatatirile realizate pentru sporirea confortului amintim volanul imbracat in piele cu telecomanda pentru sistemul audio care a primit un Radio-CD MP3.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru Dacia Sandero Black Line porneste de la 9,600 Euro pentru versiunea cu motor de 1.2 litri 16V, iar Dacia Logan Black Line va fi pusa in vanzare cu pretul de 10,100 Euro. Pretul pentru Dacia Logan MCV Black Line porneste de la 11,600 Euro pentru versiunea dCi 70, iar comenzile pentru versiunile Black Line pot fi facute incepand cu aceasta saptamana.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?