Dacia Sandero va concura in Raliul Monte Carlo

Dacia Sandero va concura in Raliul Monte Carlo

Preparatorul francez Oreca a dezvoltat o versiune de raliuri derivată din Dacia Sandero. Modelul producătorului de la Mioveni este echipat cu un motor pe benzină de 1.6 litri care dezvoltă 265 de cai putere.

Resursele motorului sunt manageriate de o cutie secvențială cu cinci trepte și de un sistem de tracțiune integrală. Modelul face parte din grupa R4 Kit, fiind omologat conform regulamentului Federației Internaționale de Automobilism (FIA).

Pentru prima dată, un exemplar Dacia Sandero R4 Kit va putea fi admirat într-o etapă din Campionatul Mondial de Raliuri. Mașina a fost înscrisă de echipa ASM Motorsport și va putea fi văzută în acțiune în cadrul etapei din Monte Carlo.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La volanul lui Sandero va fi pilotul italian Ermanno Dionisio în vârstă de 60 de ani. Italianul are o experiență bogată în raliurile internaționale, întrucât acesta a debutat în competițiile de motorsport în 1978.

| de | Sursa: Largus

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?