Daciattitude - Prima revista dedicata exclusiv marcii de la Mioveni

Sectiuni Relevante

Daciattitude - Prima revista dedicata exclusiv marcii de la Mioveni

Pana in 2004, cand Dacia lansa prima generatie a lui Logan, vest-europenii isi aminteau vag despre existenta constructorului de automobile de la Mioveni. Dupa acest prima pas, Dacia incepea sa se faca cunoscuta, si usor, usor, a reusit sa fure inimile celor din vest. Mai mult, modelele producatorului autohton sunt premiate in tari in care cu greu gandeai acum cinci ani ca poti face performanta.

Printre cei mai fanatici fani ai brand-ului Dacia se numara francezii. Anual acestia organizeaza Picnicul Dacia, acolo unde se aduna pasionatii si posesorii marcii romanesti. Mai nou, francezii au editat o revista dedicata exclusiv producatorului de la Mioveni, iar incepand cu aceasta saptamana, poate fi gasita la orice chiosc de ziare din Hexagon.

Pentru inceput, editorii anunta ca revista va aparea de patru ori pe an, la un pret de 3.9 euro. Redactorul sef Daciattitude este Olivier Duhautoy si sustine ca ideea pentru dezvoltarea acestei reviste exista de mai bine de un an si jumatate.

"In primul numar, Anthony - un pasionat de astronomie - povesteste cum si-a amenajat Loganul MCV ca pe un camping-car. De asemenea, avem povestea unui veterinar care foloseste unul dintre modelele marcii sau responsabilii unei sectii de politie municipale care-si deruleaza activitatea cu ajutorul unei flote de masini Dacia", a declarat Duhautoy.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, tot in primul numar, cititorii vor gasi un test cu noul Dacia Duster facelift, dar si primele reactii de la volanul break-ului Logan MCV.

| de | Sursa: daciattitude via automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?