Datsun GO+ este cel de-al doilea model al niponilor

Datsun GO+ este cel de-al doilea model al niponilor

Acum doua saptamani va anuntam ca Datsun va lansa un nou model in aceasta toamana. Astazi, oficialii producatorului nipon au dezvelit noul GO+, un monovolum derivat din hatchback-ul japonez.

Noul Datsun GO+ vine cu un look nu prea agresiv, dar, sa fim seriosi, nu asta e treaba unui monovolum. Modelul nipon dispune de o configuratie de 5+2 locuri si masoara 3.995 mm lungime, 1.635 mm latime si 1.485 mm inaltime.

Ampatamentul lui Datsun GO+ masoara 2.450 mm, iar partea frontala este asemanatoarea cu cea a hatchback-ului din care deriva. Desi au acelasi ampatament, monovolumul are o lungime totala mai mare cu 210 mm si ofera mai mult spatiu pentru pasagerii din spate.

Sub capota regasim acelasi motor modest de 1.2 litri cuplat la o transmisie cu cinci rapoarte. La interior, observam ca modelul nipon nu dispune de radio, acesta fiind inlocuit de Datsun Mobile Docking Station, tehnologie ce permite integrarea unui smartphone.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Atat Datsun GO, cat si GO+ vor fi fabricate in Purwakarta, Indonezia si vanzarile vor debuta undeva in 2014.

| de | Sursa: Datsun

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?