Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC

Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC

Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC din glaeria de poze de mai jos este probabil cel mai rapid model Corsa din lume, acesta dispunand de un upgrade de putere, rezultatul fiind un total de 320 cai putere.

In caz ca nu stiati, modelul standard Opel Corsa OPC dezvolta doar 192 cai putere, iar acest upgrade poate fi aplicat si versiunii GSi. Dbilas este o companie fondata cu 40 de ani in urma si este specializata in productia de piese auto certificate TUV, precum carburatoare duale, injectoare, arbori cu came, etc.

Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC dispune de un motor turboalimentat de 1.6 litri ce dezvolta 320 cai putere si un cuplu de 400 Nm, suficient pentru a propulsa hatchbackul german, ce cantareste 1,100 kg, de la 0 la 100 km/h in doar 5.1 secunde, iar viteza maxima este de 264 km/h.

Lista de modificari primite de noul Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC include o unitate ECU optimizata, un nou filtru de aer, o noua turbina si un intercooler mai mare, plus tevi de admisie de 70 mm si un nou sistem de evacuare.

De asemenea, Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC a primit o suspensie Eibach ce a coborat garda la sol cu 20 mm si un set de jante Azev de 19 inch din aliaj imbracate in anvelope Hankook de dimensiuni 215/35ZR19 85Y.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conversia Dbilas Dynamic Opel Corsa OPC vine cu pretul de aproximativ 5,000 Euro.

| de | Sursa: Dbilas Dynamic

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?