De la vanator la cel vanat: noul Audi RS 5 DTM

De la vanator la cel vanat: noul Audi RS 5 DTM

Campionul DTM, câștigătorii din clasificările echipelor și ale producătorilor, șoferii Audi de pe primele patru locuri: în 2017, Audi Sport a încheiat sezonul cu cele mai de succes rezultate dintre toate perioadele.

În testele de la Vallelunga, Italia, noul Audi RS 5 DTM și-a făcut prima apariție publică. Odată cu dezvoltarea mașinii câștigătoare de campionat, se pregătește începerea sezonului 2018 și, pe 5 și 6 mai, va începe și proiectul Hockenheimring de "apărare a titlului".

Anul acesta, piloții de la DTM vor ocupa locul central al scenei la un eveniment mai mare decât precedentul. Anterior, în 2017, motoarele mai puternice și cauciucurile mai moi au făcut cursa mai palpitantă. Acum, forța aerodinamică a mașinilor de curse participante la DTM cu mai mult de 500 de cai putere a fost redusă cu aproximativ 25% în comparație cu anul trecut, iar suspensia a fost simplificată.

Pe fiecare roată, regulamentul permite acum o singură unitate de amortizare. Așa-numitul "al treilea element," o conexiune între cele două roți și un ax, nu se mai folosește. Obiectivul este de a aduce terenul și mai aproape decât înainte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Primele teste dinaintea sezonului cu ultima generație Audi RS 5 DTM (numele intern al proiectului: RC7) au fost făcute de Jamie Green (GB) și René Rast (D).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?