Detroit 2013: Hyundai HCD-14 Genesis Concept a poposit la NAIAS

Detroit 2013: Hyundai HCD-14 Genesis Concept a poposit la NAIAS

Hyundai a dezvelit in cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul HCD-14 Genesis. Noul prototip al coreenilor vine sa prefigureze viitoarea generatie a lui Genesis, model ce se vrea a fi mult mai cizelat.

Hyundai HCD-14 Genesis dispune de silueta unui coupe cu patru usi, ceea ce inseamna ca Audi A7 si Mercedes-Benz CLS vor avea un nou rival. Conceptul se bazeaza pe un sasiu ultra rigid cu otel special in zonele importante si va beneficia de un sistem de directie multiplu, ceea ce se traduce printr-o experienta unica a sofatului.

Sub capota conceptului asiatic regasim un motor V8 cu injectie directa de 5.0 litri conectat la o transmisie automata cu opt rapoarte ce promite performante impresionante.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, conceptul vine cu o tehnologie 3D pentru recunoasterea gesturilor pentru a ajuta soferul sa fie mult mai atent la drum si nu la comenzile pe care trebuie sa le apese. De asemenea, prototipul asiatic vine si cu o tehnologie de urmarire a privirii. Desi o asemenea tehnologie va fi greu de implementat, coreenii au anuntat ca o vor introduce cat mai curand posibil.

| de | Sursa: Hyundai

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?